Over ons

Ruim 70 Jaar expertise en ervaring in grond-, water- en wegenbouw

Paulissen Grond-, Water- en Wegenbouw in Goirle is een modern familiebedrijf dat actief is in het midden van Brabant en het Noorden van België. Met 35 vaste medewerkers, een flexibele schil en een modern machinepark werken wij voor overheden, bedrijfsleven en particulieren. Wat ons naast expertise en ervaring onderscheidt, is onze mentaliteit; down-to-earth, korte lijnen, beide benen op de grond en doen wat we beloven!

Vakmanschap

In de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd in infrastructurele techniek. Vanuit efficiency-oogpunt zijn we vooral actief in het midden van Brabant en het noorden van België. Hier werken we zelfstandig of in bouwteams voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij beschikken over veel kennis en ervaring en alle benodigde certificeringen, zoals VCA**, ISO9001 en BRL9335. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf.

Maatschappelijk betrokken

Paulissen GWW maakt werk van haar maatschappelijke betrokkenheid, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Per project bekijken we in overleg met opdrachtgevers, gemeentes en sociale partners, of hiertoe mogelijkheden zijn. Wij maken graag capaciteit vrij voor leerplekken en begeleiding, zodat onze projecten naast het gewone rendement ook een concrete sociale winst opleveren.