Diensten

Wat doen we?

Per 1 juli 2022 openen wij onze Milieustraat voor particulieren. We ontvangen op deze locatie bijna alle bouw of verbouw gerelateerde afvalstromen.

Lees meer

Wegverhardingen en bestratingen zijn vaak beeldbepalend voor een project. Wij verzorgen graag de finishing touch van uw civieltechnische of bouwkundige project met een scherp oog voor zowel functie als uitstraling.

Lees meer

De vervanging, aanleg en aansluiting van rioleringen op bestaande en nieuwe rioolstelsels is van cruciaal belang voor het functioneren van woonwijken, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen. Zeker gezien de huidige klimaatverandering.

Lees meer

Zowel het slopen van gebouwen als het inpandig slopen ten behoeve van renovatieprojecten is zeer specialistisch werk. Met name als dit op overlastgevoelige locaties gebeurt, zoals in ziekenhuizen en binnenstedelijke locaties.

Lees meer

Circulair is bij ons de sleutel! Bouwafval zoals betonpuin, metselwerkpuin en ander steenpuin krijgt bij ons een nieuwe toekomst, dankzij zorgvuldige recycling. Via onze containerdienst halen we het op en krijgt het als puingranulaat nieuwe bestemmingen.

Lees meer

Als u een overschot aan grond heeft zonder directe bestemming, nemen wij deze graag in. Naast de inname verzorgen we ook de kwaliteitskeuring, afvoer en complete bijbehorende (milieu)administratie van uw overtollige grond.

Lees meer

Voor de afvoer, inname en het transport van puin, bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, grof huisvuil, tuinafval, slib, grond, zand en grind vindt u bij ons containers in diverse afmetingen. Ook adviseren we u graag over passende afvaloplossingen.

Lees meer

Nieuwe en gebruikte straatstenen, tegels, natuursteenkeien, trottoirbanden, betonbanden, zand en grind. Voor elk project en elk budget vindt u bij ons een compleet assortiment wegenbouwmaterialen. We adviseren u graag.

Lees meer

Ervaren vakmensen, machinisten en machines staan voor u klaar voor het efficiënt ontgraven, vervoeren en verwerken van grote of kleine hoeveelheden grond of zand voor uw bouw- of inrichtingsproject.

Lees meer